Win!

KLEURWEDSTRIJD!

Hey Kids. Vakantie! Yeah! Print uit en Kleur deze kleurplaat mooi in (verf, stift, potlood knutsel, alles mag) en lever hem voor 4 januari in. Wie weet win jij een prijs!! De kleurplaten liggen ook in de kantine en het staat op de kidssite.

KERST KLEURPLAAT 15

UITSLAG ZOMER-TEKENWEDSTRIJD 2015

Hey Snorrewind Kids. We maken het bekend! Anne Marleen van Hemel was onafhankelijke jury maar vond het moeilijk om te kiezen welke tekeningen het mooist waren. Allemaal hadden ze wel iets. Mooi ingekleurd, strak getekend, gezellig versierd, zelf verzonnen, netjes, vrolijk….. maar de beste twee waren de tekening van Zoë Bloemen en Marit Muller van de veulenles Zij krijgen beide een fotoshoot van zichzelf met een lievelingspony en 3 fotoafdrukken (20×30, 15×20 en 10×15). De tweede prijs gaat naar Astrid Dikkers en wint een paardenleesboek. De derde prijs is voor Anna van dijk. Zij krijgt een leuke halsketting. Alle kids kunnen volgende week (vanaf zaterdag) hun tekening (en prijs) ophalen en krijgen dan een mooi paarden potlood om nog meer mooie tekeningen te maken. Prijswinnaars gefeliciteerd!
tekenwedstr 15 winnaars

Hey Snorrewind Kids! Heb jij ook vakantie? Lekker he?! Je gaat vast veel leuke dingen doen! Maar je zult je ook vast wel eens een beetje vervelen. Ga dan eens een tekening van een paard of pony maken! Lever hem in bij je instructeur of in de kantine en wie weet win jij wel een leuk prijsje! Inleveren kan tot 22 augustus.

Een van de prijzen is een fotoshoot met je lievelingspaard of pony, waarvan je een setje van 3 verschillende foto’s krijgt: een grote 20×30 foto, een 15×20 foto èn een 10×15 foto! Hoe gaaf is dat?! Doe dus je best en lever zo’n mooie tekening in bij je instructeur Jan, Angelique, Annemiek, Dienke of Rikus. Zet je naam en leeftijd achterop de tekening.

Op de site en ook op facebook (Snorrewind Kids) plaatsen we af en toe tips hoe je een mooi paard kunt leren tekenen. Doe jij ook mee?

paard tekenen 2

paard tekenen 1

paard tekenen

paard tekenen 3