Lease&eigen

Wil jij ook een band met een bepaalde pony opbouwen? Dan kun je bij Manege Snorrewind een pony leasen! Dat kan voor een langere tijd, maar ook voor 1 of 2 maand om uit te proberen of bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie. Op de site van Manege Snorrewind kunnen je ouders alles lezen over het  leasen van een pony!

Je kunt dan

  • 4 keer per week op een vaste pony  rijden;
  • meedoen aan 2 vaste gewone lessen/buitenritten (kosten inbegrepen bij leaseprijs)
  • 2 maal per week te rijden/werken (vrij rijden, longeren, deelname aan gespecialiseerde lessen of activiteiten/wedstrijden bij Snorrewind (kosten daarvan niet inbegrepen bij de leaseprijs)
  • Geen extra zorgen (en kosten!) te hebben voor hoefbeslag, veearts, harnachement e.d.. Dat zit allemaal bij de leaseprijs inbegrepen.

IMG_1573a

Maar wellicht heb of krijg jij zelf een pony? Dan kun je je pony ook bij Manege Snorrewind stallen in ons pension! Zo kun je meedoen met lessen, kun je vrij binnen buiten rijden, hoef je niet zelf te voeren en stallen mesten, kan je pony in de weide (door jou of door ons want we hebben ook een weideservice) en geniet je van de ponysport met je paardenvrienden! Ook daarover kunnen je ouders veel meer lezen op de site van Manege Snorrewind.